Urob si sám 2023/12
Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Téma mesiaca
• Zabíjačka - tradícia, ktorá chutí: Potrebujete na ňu povolenie, ako prebieha a čo aké špeciality si z nej zhotoviť? To všetko vám poradí náš mäsiar odborník.
• Základný recept na domácu tlačenku: Čo všetko musí obsahovať chutná tlačenka a ako ju správne robiť, aby sa nerozpadávala?
Stavba
• Oplatí sa investovať do obnoviteľných zdrojov energie? Podľa odborníkov áno. Dôležité však je zvoliť vhodnú kombináciu v závislosti od miestnych podmienok.
• Rôzne možnosti konštrukcií krovu: V súčasnosti, keď sa aj stavebným zákonom požaduje dostatočná izolácia domu, zateplenie medzi klasickými krokvami nestačí.
Radíme
• Minireťazové píly: Takmer všetky režú bezpečne, ale zaznamenali sme výrazné rozdiely vo výkone a v komforte obsluhy.
• Čistíme svetlomety: Nemusíte čakať na technickú prehliadku alebo hneď bežať do autoservisu. Môžete si ich vyčistiť aj sami.
• Ako čo najrýchlejšie dostať peniaze od poisťovne? Ak máte svoj majetok poistený, nemusia byť následky až také katastrofálne.
Projekty
• Skladujte víno štýlovo: Radi si pochutnáte na kvalitnom víne? Potom určite náš originálny stojan na fľaše z betónu.
• 6 vianočných inšpirácií: Ručne vyrobené vianočné dekorácie sú jedinečné a hlavne udržateľné.
• Miska z dreveného pňa: Vyrobili sme misku z nevysušeného dreva, ktoré sme čerstvo zrezali, aby sa zachovala kôra ako estetický prvok
• Stĺpikové záhradné svietidlá: Návod, ako si osvetliť cestičku v záhrade bez zbytočne veľkých nákladov.
Záhrada
• Čas na kŕmenie: Rozvešajte v záhrade vtáčie kŕmidlá. Máme tri tip, ako si ich vlastnoručne vyrobiť z dostupných materiálov, ktoré nájdete doma.
• Farebná zima: Vieme, ktoré zimné kvety dodajú záhrade v zime farebné akcenty.
Dodatočné parametre
Kategória: | Časopisy |
---|---|
Hmotnosť: | 0.17 kg |
Jazyk: | slovenský |
Rok vydania: | 2023 |
Formát: | 210 × 297 × 3 mm |
Rozsah: | 80 + 4 |
Sadzba DPH: | 20 % |
ISSN: | 1335-4604 |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.