Running 2019/03

Neohodnotené
 
 

Benefity doplnkového tréningu; Dve strany tréningových tipov; Cviky pre zdravé bedrá; Dva tréningové plány na 5 km; Vaša najrýchlejšia hmotnosť; 17 princípov správneho stravovania bežca; Zdravé letné grilovanie; Na čo je dobrý kolagén a kde ho nájsť?; Bolesť spodného chrbta; Ako trénovať bez toho, aby vás vysoké teploty stáli zdravie?; Ako zvládnuť predpretekovú etapu a nezblázniť sa

Dostupnosť Skladom
Bežná cena €3,90
Ušetríte €0,39 (–10 %)
€3,51    
Kód tovaru 20000367
Značka Sportmedia
Kategória Running
 

Laboratórium
■ Otázky a odpovede: Štyri strany otázok a odpovedí o behu
■ Bežecké laboratórium: Benefity doplnkového tréningu

Tréning
■ Tipy: Dve strany tréningových tipov
■ Cviky pre zdravé bedrá: Za zdravotnými problémami bežcov často stoja oslabené bedrá
■ Dva tréningové plány na 5 km: Tréning podľa bežkyne Romany Komarňanskej
■ Martin M. Šimečka: Rozhovor so zaslúžilým bežcom

Výživa
■ Tipy: Dve strany výživových tipov
■ Vaša najrýchlejšia hmotnosť: Dosiahnite ideálnu hmotnosť a buďte zdravší, odolnejší a rýchlejší
■ 17 princípov správneho stravovania bežca: Správne stravovanie nie je žiadna veda
■ Zdravé letné grilovanie: Dva recepty pre bežcov
■ Na čo je dobrý kolagén a kde ho nájsť? Aké potraviny sú jeho dobrými zdrojmi a po ktorých doplnkoch výživy siahnuť?

Zdravie
■ Tipy: Dve strany zdravotných tipov
■ Poradňa: Tri otázky a odpovede
■ Klinika Runningu: Bolesť spodného chrbta
■ Ako zvládnuť predpretekovú etapu a nezblázniť sa: Ako rozumne zvládnuť posledné týždne pred pretekmi
■ Letný beh bez rizika: Ako trénovať bez toho, aby vás vysoké teploty stáli zdravie?

PREDPLATNÉ časopisu Running »

Podobný produkt

  • Relax 2019 05 v800 Novinka
    Veľký súboj: Bielkoviny verzus sacharidy; Smoothie z módy nevyjde; Zelená myšlienková diéta; Všetko, čo by ste...

    Pôvodne: €1,90
    Ušetríte: €0,19 (–10 %)

    €1,71
Hmotnosť 0.24 kg
Jazyk: slovenský
Rok vydania: 2019
Sadzba DPH: 20 %
ISSN: 1339-6811
Formát: 210 × 286 × 5 mm
Rozsah: 96 + 4

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:
 
Pri používaní tejto stránky dochádza k spracovaniu cookies, ktoré nám pomáhajú zvyšovať kvalitu služieb. Spracovaniu cookies zabránite zmenou nastavenia v internetovom prehliadači. Viac informácií